Over Tarteletto

Gepassioneerd door taart

Taart eet je nooit alleen. Of toch niet als het aan ons ligt. Nee, een ouderwets lekkere taart deel je met familie, vrienden of je geliefde. Samen genieten, daar draait het om. Dus hoe minder tijd u in de keuken moet doorbrengen, hoe beter. Daarom maakt Tarteletto de taart alvast voor u. Met alleen maar natuurlijke ingrediënten en volgens traditionele recepten. Net zoals u ze zelf zou maken, maar dan zonder al het werk!

Verse taart op elk moment

Heeft u iets te vieren, heeft u gewoon zin in iets lekkers bij de koffie, is het tijd voor een dessert of staat er bezoek voor uw deur? Wat de reden ook is, een stukje verse taart gaat er altijd in! Omdat we onze taarten verpakken volgens een speciale techniek, blijven ze langer houdbaar. U kunt ze in de koelkast zelfs tot 2 weken lang bewaren. Zo heeft u altijd verse taart in huis en bent u voorbereid op elk moment en elk bezoek, ook het onverwachte.

Duurzaamheid op het menu

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij Tarteletto. Ook al zijn we geen wereldspeler en brengen investeringen op dit vlak kosten met zich mee, we vinden het toch heel belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu. We gebruiken bijvoorbeeld producten met duurzaamheidslabels en zo weinig mogelijk additieven. Maar eigenlijk is het volledige Tarteletto-concept gericht op het verminderen van de afvalberg. Patisserieproducten zijn nu eenmaal snel bederfbaar. Door de houdbaarheid te rekken, is de beschikbare aankooptijd langer en de kans op afval veel beperkter. We halen ook 30% van onze energie uit zonnepanelen, recycleren ons afval maximaal en gebruiken regenwater waar en wanneer we kunnen.

U vindt ons ... overal

Het walhalla van de taarten? Dat vindt u in Wetteren, bij Gent. Hier gooien onze bakkers al hun vakmanschap, kennis en liefde in de strijd om u de heerlijkste taarten aan te kunnen bieden. Van een klassieke frangipane tot een kleurrijke verjaardagstaart, we hebben voor elk wat wils. Het goede nieuws is dat u niét naar Wetteren hoeft te komen voor uw favoriete taart (maar het mag natuurlijk wel). U vindt Tarteletto namelijk gewoon in de supermarkt bij u in de buurt. Makkelijk meegenomen tijdens de boodschappen!

Bezoek onze website